Jylland tur – igjen

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on email
Share on tumblr
Share on whatsapp
Share on telegram

Via gode venner jeg har blitt kjent med, har Jylland blitt en plass jeg trives meget godt i. Det storslåtte og mangfoldige kulturlandskapet med duvende åkre, høye himmel, vindmøller, edelløvskoger, det temperamentsfulle havet med skrenter og ubrutte kilometerlange sandstrender.

Er godt sted å være for sjelen – et godt sted å være som fotoentusiast!

Nå, om få minutter reiser familien til Jylland for hygge med venner og nye opplevelser. Etter noen dager for jeg bobilen for meg selv og kjøre min egen road trip på jakt etter kjente og nyere motiver.

Her er et lite tilbakeblikk fra mai 2017!

Reader Interactions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Alert: Alt innhold er beskyttet